Cel mai marpha blog

duminică, 6 ianuarie 2008

Timberlake isi lasa fostii colegi de trupa (N’Sync) fara cariera!!!



Fostul membru N'Sync, Lance Bass, nu il va ierta niciodata pe fostul sau coleg de trupa, Justin Timberlake, care a parasit formatia pentru o cariera solo. Bass nu a avut nici cea mai vaga idee ca "Gone", cantecul compus de Timberlake, continea de fapt un mesaj subtil din partea acestuia pentru colegii de trupa, si anume, faptul ca era gata sa ii paraseasca, pentru totdeauna.

Cu toate acestea, Timberlake continua sa declare ca avea doar sa inregistreze un album solo pentru ca, ulterior, sa se intoarca la formatia N'Sync, formatie care mai avea, conform contractului semnat, inca 2 albume de facut impreuna. Bass declara: "Cand te uiti atent inapoi, in cantecul "Gone" era vorba despre el, despre nimeni altcineva ... era vorba doar despre albumul sau solo. Nu ne-am gandit niciodata ca ar ramane la cariera solo fara sa se mai intoarca la N'Sync."

Tot Bass recunoaste ca a refuzat oferte importante pentru cariera sa de actor, asteptand reintoarcerea lui Timberlake. Tot el mai spune: "Am renuntat la atatea sanse, la cateva proiecte de televiziune pe care personal vroiam sa le fac, pentru ca stiam ca nu pot."

Niciun comentariu: